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823 Publications
2006 | Conference Paper | LibreCat-ID: 23882
A fast k-means implementation using coresets
G. Frahling, C. Sohler, in: Proceedings of the Twenty-Second Annual Symposium on Computational Geometry - SCG ’06, 2006.
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G. Frahling, C. Sohler, in: Proceedings of the Twenty-Second Annual Symposium on Computational Geometry - SCG ’06, 2006.
2006 | Conference Paper | LibreCat-ID: 9532
Design and Construction of a 3D-Scanning-Laservibrometer
C. Becker, S. Wedman, T. Hemsel, in: Proceedings of 2nd International Workshop on Piezoelectric Materials and Applications in Actuators, Paderborn, Germany, 2006, p. 481.
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C. Becker, S. Wedman, T. Hemsel, in: Proceedings of 2nd International Workshop on Piezoelectric Materials and Applications in Actuators, Paderborn, Germany, 2006, p. 481.
2006 | Conference Paper | LibreCat-ID: 16881
Interaktive 3D-Visualisierung multidimensionaler Datensätze
M. Lindner, F. Goetz, R. Weise, H. Fricke, W. Burchert, G. Domik, in: 2006.
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M. Lindner, F. Goetz, R. Weise, H. Fricke, W. Burchert, G. Domik, in: 2006.
2006 | Book Chapter | LibreCat-ID: 36074
Pizza, Pasta und Döner Kebab: Mediterranean Dishes in the Everyday Life of German Young People
S. Bartsch, B. Methfessel, K. Schlegel-Matthies, in: P. Lysaght, N. Rittig-Beljak (Eds.), Mediterranean Food. Concepts and Trends. Proceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October, Zagreb, 2006, pp. 149–172.
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S. Bartsch, B. Methfessel, K. Schlegel-Matthies, in: P. Lysaght, N. Rittig-Beljak (Eds.), Mediterranean Food. Concepts and Trends. Proceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October, Zagreb, 2006, pp. 149–172.
2006 | Journal Article | LibreCat-ID: 36072
Pizza, Pasta, Döner Kebab - Mittelmeerkost im Alltag deutscher Jugendlicher. Historische und soziale Hintergründe
K. Schlegel-Matthies, B. Methfessel, S. Bartsch, Haushalt & Bildung 83 (2006) 17–26.
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K. Schlegel-Matthies, B. Methfessel, S. Bartsch, Haushalt & Bildung 83 (2006) 17–26.
2006 | Journal Article | LibreCat-ID: 36071
Mittelmeerkost im Alltag deutscher Jugendlicher - Ein Lehr-Forschungsprojekt mit Studierenden in Heidelberg und Paderborn
K. Schlegel-Matthies, B. Methfessel, Haushalt & Bildung 83 (2006) 37–46.
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K. Schlegel-Matthies, B. Methfessel, Haushalt & Bildung 83 (2006) 37–46.
2006 | Journal Article | LibreCat-ID: 27894
Zur Entwicklung eines Kerncurriculums für den Lernbereich „Arbeitslehre"
U. Philipps, R. Bigga, Haushalt & Bildung 83 (2006) 59–64.
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U. Philipps, R. Bigga, Haushalt & Bildung 83 (2006) 59–64.
2005 | Dissertation | LibreCat-ID: 25228
Dynamische Kantenextraktion: Ein Verfahren zur Generierung von Tracking-Informationen für Augmented Reality-Anwendungen auf Basis von 3D-Referenzmodellen
C. Matysczok, Dynamische Kantenextraktion: Ein Verfahren zur Generierung von Tracking-Informationen für Augmented Reality-Anwendungen auf Basis von 3D-Referenzmodellen, Verlagsschriftenreihe des Heinz Nixdorf Instituts, Paderborn, 2005.
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C. Matysczok, Dynamische Kantenextraktion: Ein Verfahren zur Generierung von Tracking-Informationen für Augmented Reality-Anwendungen auf Basis von 3D-Referenzmodellen, Verlagsschriftenreihe des Heinz Nixdorf Instituts, Paderborn, 2005.
2005 | Journal Article | LibreCat-ID: 25931
Glycaemic index and glycaemic load in the diet of healthy schoolchildren: trends from 1990 to 2002, contribution of different carbohydrate sources and relationships to dietary quality.
A. Buyken, W. Dettmann, M. Kersting, A. Kroke, Br J Nutr 94 (2005) 796–803.
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| PubMed | Europe PMC
A. Buyken, W. Dettmann, M. Kersting, A. Kroke, Br J Nutr 94 (2005) 796–803.
2005 | Journal Article | LibreCat-ID: 27711
Glycaemic index of potatoes: myth and reality from a European perspective
A. Buyken, A. Kroke, British Journal of Nutrition (2005) 1035–1037.
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A. Buyken, A. Kroke, British Journal of Nutrition (2005) 1035–1037.